Prima pagină > Articole > De ce sa alegem aparatul cu ultrasunete SC29 contra mustelor?

De ce sa alegem aparatul cu ultrasunete SC29 contra mustelor?

septembrie 21, 2012 Lasă un comentariu Go to comments

Cum functioneaza SC29?
Corpul mustelor este acoperit cu organe senzoriale, care le permite sa ramana in alerta permanenta fata de posibilele pericole.
Modelul SC29 este echipat cu un traductor puternic de ultrasunete, care genereaza unde de frecventa inalta, de la care mustele percep pericolul si le creaza un disconfort chinuitor, indepartandu-le din zona acoperita de aparat contra mustelor.
 

Acest aparat contra mustelor afecteaza sistemul nervos central al mustelor, indepartand mustele pe o suprafata de 20 mp fara sa utilizeze substante chimice, toxice. Acest aparat contra mustelor se introduce in priza de 220V si va incepe sa emita ultrasunete fara sa fie percepute de urechea umana. Aceste vibrații mecanice declanseaza impulsurile neuronale ce provoca modificarea de comportament. Consumul este insesizabil doar 11W, astfel incat va recomandam conectarea permanenta a acestui aparat contra mustelor.
 
De ce sa alegeti SC29?
Acest aparat contra mustelor are certificat de eficacitate. Eficacitatea acestui aparat contra mustelor a fost testata in laborator special.
Este un aparat contra mustelor fara chimicale.
Nu va faceti griji pentru bunastarea familiei Dvs. Tehnologia de ultrasunete evita utilizarea substantelor toxice de a fi inhalate.
Este sanatos pentru familia Dvs. si mediului inconjurator.
Nu necesita rezerve.
In cele din urma, veti economisi timp si bani pentru a nu utiliza in continuu rezerve. Acest aparat contra mustelor SC.29 este echivalent cu pretul multor rezerve achizitionate in timp.

Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

 

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu