Prima pagină > Articole > Cum să curățăm excrementele păsărilor

Cum să curățăm excrementele păsărilor

Protejarea sănătății atât a lucrătorilor, care curăța excrementele de porumbei, cât și a publicului larg este importantă.
Înainte de a se lua orice măsură de curățare – de exemplu, eliminarea
acumulării în interiorul unui puț de aer – lucrătorii trebuie să fie informați cu privire la posibilele riscuri pentru sănătatea lor, în special a celor cu sistem imunitar slabit. Chiar dacă histoplasmoza, criptococoza, și psitacoza prezintă amenințări minore privitor la sănătate publică, ele pot fi minimizate în continuare, dacă se iau măsuri de siguranță. Purtând îmbrăcăminte de protecție de unică folosință, cum ar fi salopete, cizme, mănuși, și măști, astfel veți evita contaminarea acestor boli.
În cazul în care ați folosit un furtun de mare putere apă ca să distrugeți excrementele uscate, ar trebui sa folosiți si alte măsuri de control.
Udarea zonei de lucru va preveni inhalarea excrementelor, va reduce riscul de infecție și va împiedica, de asemenea, răspândirea prafului în afara zonei de lucru. Cei cu un sistem imunitar compromis, cum ar fi persoanele care trăiesc cu HIV / SIDA sau pacienții cu cancer nu ar trebui să fie împlicați direct în eliminarea excrementelor. Spălați-vă întotdeauna pe mâini inainte de a manca sau bea și când ați terminat cu munca.
Exista mai multe alternative la folosirea unui furtun de mare putere cu apă. Un astfel de alternativă include înmuierea excrementelor cu apă și apoi folosirea
lopatei pentru indepărtarea lor. Materialul umed trebuie colectat in pungi de plastic sau în alt tip de container și aruncat cu gunoiul obișnuit.
Odată ce structurile sunt curățate ar trebui să aveți montate produsele de control împotriva păsărilor pentru a preveni acumularea continuă a excrementelor.
  Ledurieconomice.ro este un magazin online care respectă legea și bunele practici în comerțul electronic, este un magazin de încredere și a demonstrat utilizatorilor că este ușor să cumpere online.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: