Prima pagină > Articole > La ce sunt bune statiile meteo?

La ce sunt bune statiile meteo?

Februarie 27, 2014 Lasă un comentariu Go to comments

Statiile meteo sunt utile pentru informarea cu privire la starea vremii oriunde si oricand doriti. Sunt special concepute pentru a oferii date corecte si concrete asupra schimbarilor climatice. Statiile meteo sunt portabile sau fixe, oferind cu precizie date despre schimbarile bruste de temeperatura oriunde va aflati.

Statiile meteo fixe sunt benefice in mod direct activitatilor outdoor (sport, drumetii, recreere), ele pot oferii informatii cu privire la scaderea brusca a temperaturii sau innorari. Din punct de vedere al constructiei, statiile meteo difera prin numarul si tipul senzorilor conectati, calcule cu privire la masuratorile de senzori, afisaj, alarma, producator, etc.

Cele mai simple statii meteo masorara doar temperatura si umiditatea din WS 6820atmosfera, chiar daca au o marja de eroare plus-minus cateva grade, sunt foarte utile. Statiile sofisticate afiseaza pe langa temperatura si umiditate, fazele lunii, rasaritul si apusul, indexul de caldura, etc. Pentru a monitoriza conditiile atmosferice, o statie meteo are nevoie de senzori care functioneaza intotdeauna pe baterii. Senzorii statiilor meteo sunt usor de montat, putand fi agatati pe perete sau fixati pe un suport. Odata stabiliti in pozitia optima, unitatea centrala ii va localiza si se va conecta. Senzorii pot afisa temperatura din interior, ora si data, pot avea alarma si cronometru.

Un exemplu ar fi statia meteo digiala WS 6820 care prezinta urmatoarele caracteristici: Afisare timp in format 12/24h, doua alarme cu temporizator,  temperaturi interioare si exterioare in grade Celsius, memorare a valorilor minime si maxime ale temperaturilor interioare si exterioare inregistrate,  iconite pentru afisarea prognozei meteo, indicator al tendintei vremii, display iluminat cu LED-uri albastre, posibilitate de setare a intensitatii luminoase a fundalului.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: