Prima pagină > Articole > Combateti soarecii si sobolanii intr-un mod ecologic si non-toxic

Combateti soarecii si sobolanii intr-un mod ecologic si non-toxic

Aparat ultrasunete sobolani, lilieci 12 RC (500 mp)Un prim pas pt identificarea urmelor de soareci si sobolani intr-o casa sunt identificarea fecalelor produse de acestia. Acestea pot fi de o marime incepand de la 0,5 pana la 1,5 cm si capete ascutite.

De asemenea soarecii si sobolanii produc gauri in pereti sau pamant acestea variind la diferite dimensiuni in functie de dimensiunea rozatoarei.

Caracteristica principala a rozatoarelor este faptul ca in cautarea hranei acestea vor folosi mereu acelasu drum pana cand vor ajunge la sursa. In momentul aflarii drumului parcurs de rozatoare putem amplasa curse cu momeala rodenticida sau a altor solutii cum ar fi aparate cu ultrasunete sau unde electromagnetice. Factorii importanti de identificare a drumului parcurs de soareci sau sobolani sunt urmele de fecale ce acestia lasa in urma lor sau urmele de mizeriei ce apar de-a lungul peretelui sau alt reper ce sobolanul il are in drumulul lui spre hrana.

Soarecii urasc cel mai mult curatenia ceea ce inseamna ca daca tineti incaperea curata acestia nu se vor apropia de aceasta.

In cazul unei contaminari este indicat folosirea aparatelor cu unde electromagnetice sau cu ultrasunete aceste avand un rol foarte important in alungarea rozatoarelor din incapere. Acestea actioneaza asupra sobolanilor afectand-ule sistemul nervos central si obligandu-i sa se indeparteze din aria de acoperire a aparatului

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: