Prima pagină > Articole > De ce rozatoarele sau pasarile sunt daunatoare pentru om?

De ce rozatoarele sau pasarile sunt daunatoare pentru om?

Decembrie 24, 2013 Lasă un comentariu Go to comments

  Porumbeii pe cat par ei de frumosi si linistiti pe atat sunt de daunatori pentru materiale si nu in ultimul rand pentru igiena.  Acestia pot ciuguli din tencuiala peretilor subtiri pentru a se hrani cu granulele de nisip ce contin o substanta necesara acestora. De asemenea un alt factor principal sunt excrementele acestora acestea avand un miros greoi ce pot deteriora materialul de constructii datorita acidului nitric din ele.

Porumbei pot fi alungati cu ajutorul alarmei acustice sau cu ultrasunete.

Un alt daunator este soarecele acesta fiind in categoria de daunatori ca cel mai cunoscut datorita pagubelor pe care acesta le provoaca si agentilor patogeni ce-i poarta dupa el tot timpul.

Soarecii pot fi alungati cu ultrasunetele deoarece acestia le percep ca un scartait foarte deranjant chiar iritant ce le afecteaza sistemul nervos central ce ii obliga sa se indeparteze dupa aria de acoperire al aparatului.

Datorita noii tehnologii aparute puteti indeparta orice fel de rozatoare sau pasari daunatoare pe o suprafata de 300 mp cu ajutorului noului aparat cu ultrasunete si alarma ultrasonica Animal Away Plus

Magazinul ledurieconomice.ro fiind un magazin de prestigiu va ofera o gama variata de produse printre care produse pentru casa si gradina, instalatii electrice, iluminat, control temperaturi, accesorii birou, sisteme de supraveghere, componente electronice, aparate de combaterea daunatorilor si multe alte gadgeturi de un real folos in viata de zi cu zi

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: