Prima pagină > Articole > Beneficiile aduse de statiile meteo

Beneficiile aduse de statiile meteo

Decembrie 19, 2013 Lasă un comentariu Go to comments

Statie temperaturi inteligenta wireless - WS 8301 ITStatiile meteo au fost concepute pentru a oferi toate informatiile necesare dintr-o singura privire fara sa mai fie nevoie sa va uitati pe geam pentru a vedea cum este vremea. In general statiile meteo sunt concepute atat pentru interior (apartament, birou) cat si pentru exterior (gradina, veranda ).

Alte statii meteo sunt concepute strict pentru interior insa pot afisa temperatura si din exterior cu ajutorul unui senzor special ce masoara temperatura, umiditatea, presiunea din exterior sau printr-o sonda cu fir.

Statiile meteo pot fi comandate prin wirelles si adaugate acestor mai multi senzori wireless iar distanta de comunicare dintre acestia poate fi mai mare sau mai mica de 100m in functie de senzor.

Toti senzorii wireless transmit datele catre statie o data la 4 secunde pentru o masurare precisa a temperaturi, umiditatii sau presiunii.

Statiile meteo pot fi un cadou placut pentru orice persoana  draga cu orice ocazie.
Magazinul ledurieconomice.ro fiind un magazin de prestigiu va ofera o gama variata de produse printre care produse pentru casa si gradina, instalatii electrice, iluminat, control temperaturi, accesorii birou, sisteme de supraveghere, componente electronice, aparate pentru combaterea daunatorilor si multe alte gadget-uri de un real folos in viata de zi cu zi

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: