Prima pagină > Articole > Avantajele termostatului digital si caracteristicile acestuia

Avantajele termostatului digital si caracteristicile acestuia

Decembrie 12, 2013 Lasă un comentariu Go to comments

TM 3010 Termostatul este un dispozitiv ce regleaza temperatura radiatorului astfel incat temperatura camerei sa ramana constant. Termostatul consta dintr-un robinet pe care este fixat un senzor termostatic astfel noi utilizatorii putem fixa temperatura dorita printr-un robinet.

Termostatele pot fi digitale ca cele aparute recent acestea ne avand lichid in ele sau termostatele cu lichid ce se dilata cand temperatura din camera creste.

Cand lichidul unui senzor termostatic axul robinetului este impins treptat de acesta pentru a inchide fluxul de alimentare cu apa calda. Anumite companii aleg sa foloseasca gazul in loc de lichid deoarece acesta reactioneaza mai rapid decat orice lichid la schimbarea de temperatura.

Termostatele digitale prezinta si acestea mici avantaje deaorece cele cu display LCD sunt mai usor de citit, sunt compatibile cu absolut orice calorifer, pot fi operate manual sau automat iar temperatura poate fi setata cu multa usurinta rotind din robinet, micul dezavantaj al acestora fiind doar alimentarea deoarece acestea sunt alimentate prin baterii si o data la un an va trebui sa schimbam bateriile acestuia.

Magazinul ledurieconomice.ro fiind un magazin de prestigiu va ofera o gama variata de produse printre care produse pentru casa si gradina, instalatii electrice, iluminat, control temperaturi, accesorii birou, sisteme de supraveghere, componente electronice, aparate pentru combaterea daunatorilor si multe alte gadgeturi de un real folos in viata de zi cu zi

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: