Prima pagină > Articole > Rama foto digitala cu port USB

Rama foto digitala cu port USB

8777026Imaginea digitala este o reprezentare a unei imagini reale bidimensionale, ca o multime finita de valori digitale , codificate dupa un anumit sistem. Daca a fost produsa printr-un procedeu fotografic se mai numeste si fotografie digitala.Exista desigur o infinitate de forme si marimi de imagini, aceasta fiind valabil atat pentru imaginile traditionale, analogice, cat si pentru cele digitale. Cel mai des folosite sunt insa formele dreptunghiulare, care se reflecta si la formele ecranelor de cinema, TV, calculatoare si altele. Forma imaginilor digitale dreptunghiulare se exprima in pixeli, si anume prin numarul de pixeli pe orizontala si verticala, sau pe latime si lungime (inaltime). Raportul dintre latime si lungime  se numeste de obicei „formatul” imaginii digitale; unele formate des intalnite sunt reprezentate in imaginea din dreapta.
Ramele foto digitale au  un avantaj deosebit deoarece in acestea se pot incarca diverse imagini astfel putand fi schimbate ori de cate ori dorim fara a ne mai duce la centre speciale de developat.
  Ledurieconomice va recomanda rama foto cu port usb si ceas.
Rama foto este iluminata si contine 4 porturi usb 2.0 . Aceasta rama foto digitala poate capta imagini cu dimensiuni maxime de 62X53 cm.
Sistemul de operare pe care se pot utiliza porturile USB si rama sunt compatibile cu Microsoft Windows 200/XP/Windows Vista/Linux 2.4 &Mac OS 8.5 sau versiuni mai recente.Dimensiunile ramei foto digitale sunt 82 X 113 X 57 mm

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: