Prima pagină > Articole > Cum combatem intrarea prin efractie a hotilor de apartamente

Cum combatem intrarea prin efractie a hotilor de apartamente

Noiembrie 19, 2013 Lasă un comentariu Go to comments

 

Furtul este definit in Art. 208 din Codul Penal al Romaniei, in Titlul III, Infractiuni contra patrimoniului, ca fiind: Luarea unui bun mobil din posesia sau detentia altuia, fara consimtamantul acestuia, in scopul de a si-l insusi pe nedrept.Conform Codului penal, fapta se pedepseste cu inchisoare de la unu la 12 ani.
in spiritul Codului penal, se considera bunuri mobile si orice energie care are o valoare economica, precum si inscrisurile.

Fapta constituie furt chiar daca bunul apartine in intregime sau in parte faptuitorului, dar in momentul savarsirii acel bun se gasea in posesia sau detinerea legitima a altei persoane.
De asemenea, constituie furt luarea unui vehicul, cu scopul de a-l folosi pe nedrept.

O varianta mai grava, cu pericol social mai ridicat, prevazuta in Art. 209, o constituie furtul calificat.
Sistemele supraveghere video (sau CCTV – closed circuit television ) sunt un sisteme de televiziune care opereaza in bucla inchisa. Comparativ cu televiziunea publica care este disponibila oricarei persoane care are un receptor TV, imaginile obtinute de sistemele de supraveghere video sunt disponibile numai utilizatorilor ce au drepturi de acces la bucla inchisa .

Practic cele mai simple sisteme supraveghere video sunt formate dintr-o camera conectata la un monitor. Sistemele supraveghere video mai complexe includ un numar mare de camere dispozitive de control, dispozitive de inregistrare si vizualizare mult mai avansate.Exista solutii tehnice de supraveghere video destinate spatiilor comerciale mari, depozitelor, halelor de productie, institutiilor financiar – bancare, spatiilor de birouri, hotelurilor, institutiilor de interes public, cat si a spatiilor rezidentiale (apartamente, vile, cabane, case de vacanta, etc) Un sistem de supraveghere video in conjunctie cu un sistem de detectie si semnalizare efractie ofera un grad ridicat de securitate.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: