Prima pagină > Articole > Un nou pas spre tehnologie… kit Wii Sport’s

Un nou pas spre tehnologie… kit Wii Sport’s

Noiembrie 14, 2013 Lasă un comentariu Go to comments

 

Wii este o consola de jocuri, cea de-a cincea produsa de Nintendo, care a intrat la vanzare pe 19 noiembrie 2006 in SUA. A sosit ulterior in Japonia pe 2 decembrie, iar in Europa a ajuns sase zile mai tarziu. Lansarea consolei Wii s-a dovedit un succes comercial atat in SUA, cat si in Japonia si Europa. Consola nu este la fel de puternica ca Xbox 360 si PlayStation 3, competitorii sai, insa este mai ieftina si are un sistem de control inovator. Pe 12 septembrie 2007, Financial Times a anuntat ca Wii a devenit cea mai vanduta consola din generatia curenta. Pana in vara anului 2010, Nintendo a vandut 70,9 milioane de console Wii in toata lumea[

Wii Remote (poreclit si „Wiimote”) este controller-ul consolei Wii. Are forma de telecomanda, si este dotat cu senzori de miscare. Cu Wii Remote jucatorul poate sa controleze personajul unui joc prin miscarea controller-ului.

Mai multi utilizatori s-au plans deja de faptul ca Wii Remote are o coarda de atasare foarte subtire care se poate rupe in timpul jocului. Drept urmare, controller-ul zboara prin incapere si nu de putine ori se opreste direct in ecranul televizorului. Nintendo considera ca nu exista nicio problema, dar a schimbat coarda de atasare cu diametrul de 0,6 mm cu una mai rezistenta cu diametrul de 1 mm. in acelasi timp, Nintendo trimite gratuit o coarda de atasare noua oricui doreste sa o schimbe pe cea veche.

Wii este cea mai noua consola creata si lansata pe piata de Nintendo . Ce este adorat de fanii acestor ustensile este ca Wii este o consola al carei joystick (care este de fapt o telecomanda este wireless si ne scapa pe toti de necazurile cauzate de fire prea scurte sau micile accidente cand sare un joystick din priza.Consola functioneaza atat cu discuri speciale, cat si cu CD-uri cu jocuri pentru Gamebox. Spre bucuria utilizatorilor telecomanda are toate gadgeturile necesare incorporate, un difuzor, un accelerometru si dispozitiv pentru force feedback.Spre bucuria utilizatorilor telecomanda are toate gadget-urile necesare incorporate, un difuzor, un accelerometru si dispozitiv pentru force feedback. 

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: