Prima pagină > Articole > Alungati cainii agresivi din jurul dumneavoastra

Alungati cainii agresivi din jurul dumneavoastra

Octombrie 23, 2013 Lasă un comentariu Go to comments

 1908  Canidele reprezintă o familie de mamifere carnivore , cu gheare neretractile și cu 4 degete la membrele anterioare și 5 la cele posterioare. Sunt animale de mărime mare și medie, cu bot ascuțit, cu urechi ciulite și cu coadă mare și pufoasă, care au 48 de dinți.
  Cainele (Canis lupus familiaris) este una dintre subspeciile lupului cenusiu, mamifer si carnivor din familia canidelor. Cainele este posibil sa fie primul animal domesticit, si cel mai folosit pentru munca, vanatoare si companie din istoria oamenilor.
 Cainele fara stapan a impartit societatea romaneasca in doua tabere adverse, cei care vor sa-i omoare si cei ci care vor sa-i protejeze cu orice pret. Aceasta vrajba intre cele doua tabere poate fi atenuata cu ajutorul noului aparat cu ultrasunete anti caini Super Dog Chaser.

 Cum functioneaza?

  Acest aparat emite ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, capabila sa redea sunete peste 20.000 Hertzi, prag de la care urechea omului nu mai aude. Insa aceste unde ultrasonice sunt foarte deranjante pentru caini, provocandu-le un disconfort auditiv, ce ii va obliga sa se indeparteze de aparat.Este o metoda umana si eficienta de a indeparta cainii agresivi. Ideal pentru a fi folosit de absolut orice categorie de varsta in caz de urgenta.
  Acest dispozitiv are o serii de functii utile.. Este un dispozitiv versatil, ce are o serie de functii utile. In primul rand, ultrasunete pentru alungarea cainilor agresivi, sau pt. antrenarea si imbunatatirea comportamentului cainilor domestici. Ultrasunetele vor fi emise prin boxa din partea frontala a aparatului, odata apasat butonul marca „Ultrasonic”. O alta functie este cea de alarma, ce poate fi auzita si de oameni. Acesta poate fi utila in cazul persoanelor ce merg singure pe strada, copii, femei, batrani, si care pot fi acostate de diversi agresori. Langa boxa ce emite ultrasunete, mai regasim un LED puternic, ce va poate fi de folos in conditii de intuneric total, pentru a va lumina drumul, sau pt. a va ajuta sa gasiti obiectele ratacite.

 Avantajul acestui aparat!

Nu produce leziuni sau alte probleme animalului, ci doar il sperie cu ajutorul ledurilor, iar  ultrasunetele emise il vor obliga sa se retraga.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: