Prima pagină > Articole > Despre masina de gaurit si insurubat DD18/1,7

Despre masina de gaurit si insurubat DD18/1,7

Masinile de gaurit realizeaza  miscarea de rotatie si miscarea de avans a sculei aschietoare, putand fi utilizate si la operatiile de prelucrare a alezajelor, diferite de cea de burghiere, de exemplu: tesire, adancire, largire, alezare, filetare, etc. Una dintre cele mai versatile masini de gaurit este modelul DD18/1,7, 18 V de la Toolcraft. Acest model de la Toolcraft este realizat de catre firma Conrad. O astfel de masina de gaurit si insurubat fara fir se adreseaza in mod expres meseriasilor, ceea ce inseamna respectarea unor reguli de baza pentru a evita probabilitatea de ranire. Este interzisa prezenta copiilor sau persoanelor neavizate in momentul cand se desfasoara operatiunea cu masina de gaurit si insurubat, deoarece pot fi raniti cu bucati de materiale in ochi sau se pot arde atingand masina dupa pornirea ei.
Masina de gaurit si insurubat DD18/1,7 este prevazuta cu un motor de mare randament de 18 V cu angrenaj planetar, preselectie a momentului de torsiune cu 24 trepte.

Acasta masina de gaurit  DD18/1,7 are o mandrina rapida cu doua viteze, care permite schimbarea simpla, fara cheie, a accesoriilor si beneficiaza de sistem electronic Bosch de reglare continua a turatiei: “Accelerare” de la 0 la maximum, prin intermediul comutatorului cu buton, de la 0 – 430/0 – 1200 rpm. Incarcatorul acestei masini de gaurit si insurubat se incarca intr-o ora.

Masina de gaurit si insurubat DD18/1,7, 18 V de la Toolcraft are urmatoarele caracteristici tehnice:  Diametrul gaurii in otel 8 mm; Diametrul gaurii in lemn 14 mm; Moment de rotatie maxim 35,5 Nm; Tensiune acumulator 18 V. Greutatea ideala, de numai 2,20 kg, asigura un grad bun de manevrabilitate si siguranta in utilizare.

Magazinul Ledurieconomice va ofera o gama variata de produse: corpuri iluminat, accesorii telefoane, huse telefon, pendrive, gadgets, lampi cu leduri, leduri auto,cartuse, sisteme de supraveghere, sisteme securitate, jucarii copii, jocuri gradina, masinute copii, fitness, scule, statie meteo, prize, prelungitoare, acumulatori, aparate ultrasunete, anti caini, energie.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: