Prima pagină > Articole > Statie de lipit analogica Fahrenheit

Statie de lipit analogica Fahrenheit

Aceasta statie de lipit analogica de la Fahrenheit este un incalzitor inovator, iar prezenta senzorului va ofera o incalzire rapida si recuperarea rapida a temperaturii de incalzire. Ea ofera un blocaj automat pentru a preveni cresterea nivelului de temperatura peste nivelul specificat, deci un control mai bun asupra procesului.

Acest ciocan de lipit analogic cu creion de lipit, suport si burete inclusi, este alegerea perfecta pentru o varietate de aplicații de lipire, incluzand productia industriala, reprelucrare, reparatii, si s.a.m.d. Forma de creion confortabil si controlul variabil al temperaturii asigura controlul complet al lucrarii pentru rezultate precise.  In plus, este prevazut cu un cablu din cauciuc siliconat suficient de sigur pentru a-l putea utiliza intr-un mediu de productie continua.

Control electronic al temperaturii pentru performanta precisa
Nu conteaza ce ai de lipit, sistemul electronic de control va permite sa setati temperatura de care aveti nevoie pentru a obtine o treaba buna. Temperatura de lipire este reglabila 150 – 480 grade Celsius.  Senzorul incorporat va ofera timpi de incalzire rapida si recuperarea temperaturii pentru un control mai bun al temperaturii pe parcursul efectuarii lucrarii.

Creion de lipit confortabil si usor de folosit
Kit-ul creionului de lipit dispune de un element de incalzire Nichrome din otel inoxidabil pentru o viata mai lungas i timp de raspuns rapid. Otelul inoxidabil nu se va coroda la temperaturi ridicate, ceea ce inseamna ca puteti utiliza acest creion durabil pentru o lunga perioada de timp.

Aceasta statie de lipit analogica de la Fahrenheit  are, de asemenea, un cablu din cauciuc siliconat protejat pentru ardere, un maner usor facut dintr-un ESD de mare impact (descarcare electrostatica) din material plastic si un manson de spuma, care permite utilizarea continua, fara oboseala sau disconfort termic.

Caracteristici inovative pe termen lung, utilizare sigura
Acest ciocan de lipit analogic de la Fahrenheit indeplineste standardele ridicate de asigurare a calitatii și de siguranta. In plus, LED-ul foarte sugestiv va permite sa stiti in ce mod este, astfel incat sa puteti vedea cu ușurinta daca temperatura este blocata sau deblocata si daca acest ciocan de lipit este sau nu este pornit.
 

Repere:

     Compact si puternic
     Operatii simple
     Setari usoare

     Indicatorul luminos pornit/oprit
     Reglarea temperaturii: 150-480 ° C
     Alimentare (230V 50Hz)
     Produsul este disponibil cu mufa Europeana (CEE 7/7 mufa)
     Siguranta
     Maner spuma capitonat cu element de incalzire inlocuibila
     Fier ceramica de lipit (60W) cu sarma de siliciu
     Dimensiuni: (L x H x D) 115 x 80 x 145 mm

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: