Prima pagină > Articole > Rozatoarele in perioada rece

Rozatoarele in perioada rece

Odata cu instalarea sezonului rece soarecii cauta mancare si temperaturi mai crescute astfel ca ies din pivnite si magazii si ajung in case si apartamente. Chiar si persoanele care se ocupa regulat de curatenia din casele lor pot sa se confrunte cu o astfel de problema, mai ales daca locuiesc in blocuri sicase vechi cu subsoluri insalubre.

Pe langa capcanele pentru soareci clasice au aparut in ultima perioada si dispozitive si aparate cu ultrasunete si cu unde electromagnetice care se amplaseaza foarte usor si sunt usor de folosit.

Aparatul alunga rozatoarele printr-un ultrasunet pulsator, fara a deranja persoanele din jur.
Pentru a-si dovedi eficienta, acest aparat trebuie sa functioneze 10-15 zile incontinuu, dupa care se lasa sa functioneze preventiv.

Aparatul cu ultrasunete este un dispoziti electronic, destinat alungarii daunatorilor casei, precum soareci, sobolani, gandaci de bucatarie, furnici, precum si alte rozatoare sau insecte taratoare cunoscute. Aparatul alunga daunatorii cu ajutorul ultrasunetelor sau undelor electromagnetice. Undele ultrasonice sunt sunete emise la frecvente peste 20.000 Hz, prag de la care urechea umana nu mai aude.
Dispozitivul EMG poate acoperi pana la 200mp(in camp deschis, ca de exemplu un depozit sau o hala; ultrasunetele nu trec prin obiecte solide)
– Pentru rezultate optime, este recomandat instalarea unui aparat in fiecare camera, fara a-l obstructiona cu obiecte solide sau in spatele perdelelor.
– Produs destinat uzului interior. Nu il instalati in exteriorul casei. Nu permiteti apei sa patrunda in aparat, intrucat exista riscul de scurtcircuit.
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: