Prima pagină > Articole > Sfaturi pentru a elimina rozatoarele

Sfaturi pentru a elimina rozatoarele

Pentru unii, invazia soarecilor reprezinta o problema drastica comparativ cu cea a sobolanilor. Soarecii cauta zone calduroase, iar aceste creaturi mici a faunei salbatice sunt recunoscute dupa germenii si bacteriile transmise si pot prezenta un pericol casei tale.
Sobolanii  pot patrunde oriunde in resedinta, iar daca aveti copii mici planul principal ar trebuie sa fie sa scapati de acesti daunatori.
Acesti daunatori au capacitatea de a mesteca sau ciuguli mobilierul din casa si in multe cazuri cablurile electrice si fatada invelita a produselor electrice (boxe), care ar putea sa duca la defectiune. De asemenea, defectiunile provocate de sobolani cablurilor electrice pot provoca incendii in casa.
In cazul in care veti auzi in mod constant sunete discordante: racaieli in interiorul plafoanelor sau in pereti, cel mai probabil sa aveti problema cu rozatoarele.
 
ratsRozatoarele au un miros exclusiv, iti dau impresia ca mirosul lor seamana cu amoniacul. Sobolanii patrund, de obicei, in destinatii ascunse de ex. placi fibrolemnoase si propulseaza. Aceasta parte a faunei salbatice profita de resursele taiate pentru crearea cuiburilor.
Se cunosc multe strategii valoroase pentru a reduce numarul acestor daunatori. Evitarea acestei probleme duce in mod regulat la cresterea numarului daunatorilor.
Blocarea cailor de acces, a intrarilor in casa ta poate fi o solutie semnificativa si nu atat de complicata ca problema infestarii, cand este necesar sa scapi de rozatoare.
Sobolanii sunt fascinati de produsele alimentare.
Pentru sanatatea familiei un factor important este curatenia si este de ramarcat faptul ca sa va asigurati sa fie spalata podeaua si sub canapele si aparatul frigorific, care pot atrage sobolanii si soarecii.
 
O strategie suplimentara de a respinge eficient soarecii si sobolanii este la fel de simpla utilizand aparatele cu ultrasunete si unde electromagnetice. Aceste produse revolutionare, emit sunete audio peste limita urechii umane ce vor descuraja soarecii si sobolanii sa ramana in casa ta.
In cazul in care casa ta a fost deja devastata de rozatoare poti alege de multe ori si metoda convetionala de a reduce numarul rozatoarelor. Poti utiliza capcane mecanice, statii de intoxicare si ca momeala este potrivita: untul de arahide. Ciocolata, uneori, este o momeala mai ademenitoare in comparatie cu mozarella.
In cazul in care ati utilizat toate metodele si tot nu ati scapat de infestarea cu acesti daunatori, ar trebui sa luati in considerare angajearea unei firme specializate in deratizare care sa va ajute sa scapati de aceasta problema. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: