Prima pagină > Articole > Strategii pentru a transforma casa ta intr-un mediu placut

Strategii pentru a transforma casa ta intr-un mediu placut

Noiembrie 29, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
In zilele noastre, mentinerea casei bine structurate este adesea o conditie prealabila. Mentinerea unei resedinte curate si ingrijite minimizeaza posibilitatea de distrugere rapida a acesteia si va ajuta sa asigurati un mediu placut si puteti creste plante care resping soarecii. Nimeni nu doreste sa continue sa stea intr-o locatie care este dezordonata si murdara.
Iata niste sugestii pentru a mentine un mediu placut in casa Dumneavoastra:
– Mentineti casa racoroasa si curata. Fiti convinsi ca locuinta Dvs. nu este un paradis pentru soareci si alte rozatoare. De multe ori, acest lucru se obtine prin simplul fapt de a mentine locuinta curata. Asigurati-va ca bucataria este curatata dupa ce ati gatit sau ati servit masa. Daca aveti recipiente deschise care contin zahar sau alte alimente care ar putea atrage soarecii, trebuie sa le inchideti ermetic si sa le curatati pe exterior. Utilizati repelente impotriva rozatoarelor in locurile in care depozitati alimente. De exemplu, o aroma de eucalipt descurajeaza sobolanii. 

– O alta solutie impotriva rozatoarelor ar fi sa utilizati capcanele pentru soareci sub forma de cutie, care captureaza soarecii dar nu le fac nici un rau, pentru ca in urma mortii acestor rozatoare se pot raspandi mirosuri puternice urate. Evident, pentru tinerea la distanta a rozatoarelor puteti utilifimza aparatele cu ultrasunete impotriva soarecilor sau pe cele cu unde electromagnetice, care creeaza un mediu neplacut pentru aceste rozatoare.

O strategie suplimentara impotriva rozatoarelor este de a separa in mod corect deseurile menajere si de a avea zone speciale pentru depozitarea gunoiului si ambalaje ermetice pentru gunoi. 

Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: