Prima pagină > Articole > Repelentul EMG 3 in 1 va ofera protectie contra daunatorilor

Repelentul EMG 3 in 1 va ofera protectie contra daunatorilor

Noiembrie 27, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Alegerea repelentului EMG 3 in 1 de la Pestmaster cu unde electromagnetice si ultrasunete este solutia ideala pentru incaperi mari precum depozite, hale, magazine, samd.. In acest mod, puteti preveni si combate urmatorii daunatori: soareci, sobolani, furnici, paianjeni si gandacii de bucatarie. Semnalele ultrasonice isi vor pierde intensitatea in timp ce se deplaseaza. Aceste pot fi absorbite de obiecte moi, cum ar fi covoare, de exemplu, si reflectate de suprafete dure. Semnalele nu pot ajunge in locurile lor de cuibarit sau hranire, in spatele zidurilor, sub podele sau in interiorul crapaturilor. In unele cazuri, anumite rozatoare se pot obisnui cu semalele ultrasonice si unele ar putea reveni in zonele lor de cuibarit, chiar si in prezenta unui produs cu ultrasunete.
 
Cele doua functii ale acestui  aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete va ajuta sa indepartati daunatorii ascunsi in pereti, podele cat si din incaperi. Pentru obtinerea maximei eficente va recomandam sa nu conectati acest aparat antisoareci in prizele din spatele materialelor de constructie, marfurilor sau a altor obiecte solide. Acest aparat antisoareci este sigur pentru animalele de companie, dar nu si pentru cele rozatoare, cum ar fi hamsteri, gerbili, tarantule.

Pe panoul frontal al acestui aparat antisoareci se regasesc doua leduri. Cel de culoare VERDE va indica emisia undelor ultrasonice, iar cel ROSU campul electromagnetic. Puteti pricepe un sunet foarte incet, datorita aprinderii si stingerii ledurilor.
Ultrasunetele si undele electromagnetice emise de aparat antisoareci sunt nesesizate de urechea umana, insa perfect receptionate de daunatori, iritindu-le auzul si sistemul lor nervos.
Acest aparat antisoareci este destinatsa fie folosit in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric (230V), sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura. Dupa conectarea unitatii in priza, va oferi protectia unui singur nivel al casei. 
 
Aparatul este dotat si cu o priza auxiliara laterala, construita in aparat, pentru adaugarea unui confort. Este un aparat antisoareci cu un consum economic, doar 1W. Folosirea mai multor aparate simultan mareste fundamental eficienta, deoarece ultrasunetele se lovesc de ziduri si se transmit inapoi. In schimb, undele electromagnetice strabat toata instalatia electrica din peretii casei.
Eficienta maxima a acestui aparat antisoareci se remarca dupa 10 -15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete preventiv pentru a evita patrunderea daunatorilor in incapere. Frecventa ultrasunetelor acestui aparat antisoareci se schimba in continuu, ceea ce este foarte greu de suportat de daunatori.
Utilizarea acestui aparat antisoarecieste nelimitata, nu polueaza mediul inconjurator si va ajuta in permanent sa tina departe rozatoarele si alti daunatori de casa Dvs., fara sa folositi otravuri, metodele clasice. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: