Prima pagină > Articole > Care sunt avantajele la cele doua aparate contra cainilor

Care sunt avantajele la cele doua aparate contra cainilor

Noiembrie 20, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Eutanasierea cainilor din punct de vedere uman  nu este cea mai buna solutie.
Nu poţi extermina toti maidanezii, cum nici nu poti fi de acord nici cu inmultirea lor peste masura. Pentru a avea propria protectie contra cainilor va oferim singura solutie: doua aparate mobile cu ultrasunete contra cainilor agresivi la pretul de 99.99 Ron.
Care sunt avantajele la cele doua aparate contra cainilor?
 • Amandoua aparate contra cainilor emit ultrasunete prin intermediul unei boxe speciale, care alunga cainii agresivi. Aceste aparate contra cainilor sunt calibrate la o gama de frecventa 20.000 – 25.000 Hz. Ultrasunetele nu sunt percepute de urechea umana, intrucat timpanul nu vibreaza indeajuns de repede la frecvente peste 20.000 Hz pentru a percepe sunetul.. Insa unele animale sau insecte, pot percepe ultrasunete pana la 240.000 Hz.
 •  Amandoua aparate contra cainilor sunt dotate cu lanterna cu flashuri puternice pentru a fi utilizate in locuri intunecate.
 • Aparatul Pestmaster Ag-015 are curea de mana pentru mersul pe jos. Aceasta curea de mana permite o purtare comoda.
 • Cele doua aparate contra cainilor se alimenteaza cu ajutorul bateriei de 9V.
 • Aceste aparate contra cainilor au design modern si sunt silentioase – se pot folosi  in timpul mersului pe jos, chiar si de copiii care se intorc acasa seara de la scoala, printre blocuri, sau pe drumuri unde haitele de caini sunt prezente.
 • Non toxice – nu folosesc chimicale, otravuri sau alte substante periculoase
 • Ecologice – nu polueaza mediul
 • Pot fi purtate usor, intrucat au greutate mica si dimensiuni reduse.
 • Aceste aparate contra cainilor pot fi utilizate de catre postasi, biciclisti, joggeri, politisti, echipe de interventie, curieri, femei, batrani si persoane cu fobii de caini.
 • Raza mare de acoperire. Superdogchaserul actioneaza la 12 ml, iar Pestmaster Ag-015 la 15 ml.
 • Aparatul Pestmaster Ag-015 poate fi utilizat, ca alarma, ce poate fi perceputa si de oameni. Aceasta functie a acestui aparat contra cainilor poate fi practic in cazul persoanelor ce sunt atacate de diversi agresori si vor speria raufacatorul.
 • Efectul optic al flash-urilor puternice, ce vor speria animalul, suplimentand si mai mult eficienta aparatului contra cainilor.
 • Aparatul Pestmaster Ag-015 poate fi utilizat ca un dispozitiv de dresaj, care ajuta sa tina sub control cainii vagabonzi, care sapa prin gunoaie sau prin paturi de flori.
 
Lupta impotriva daunatorilor poate fi castigata cu ajutorul acestor dispozitive moderne ce funcţioneaza cu ultrasunete imperceptibile de urechea umana.
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Anunțuri
 1. Niciun comentariu până acum.
 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: