Prima pagină > Articole > Aparat profesional impotriva soarecilor si sobolanilor

Aparat profesional impotriva soarecilor si sobolanilor

Noiembrie 19, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Aparatul anti soareci este dotat cu doua boxe speciale, capabile sa redea unde ultrasonice, ce afecteaza sistemul nervos central al rozatoarelor precum soareci si sobolani. In cazul liliecilor, aparatul bruiaza ultrasunetele emise de ei, dezorientandu-i. Liliecii, fiind aproape orbi, emit ultrasunete pentru a se ghida, si pentru a crea o harta a mediului inconjurator, asemenea radarelor avioanelor.  
 
Ultrasunetele emise se lovesc de obiectele din jur, si se intorc inapoi la liliac.  Radarcan 12RC practic va bruia acest sistem de orientare a liliecilor, fortandu-i sa nu patrunda in suprafata acoperita de aparat.
Produsul este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Poate acoperi o suprafata de pana la 500 de mp la interior, si pana la 100 mp la exterior. Constructia aparatului este una foarte robusta, rezistenta. Totusi, chiar daca poate fi folosit la exterior, nu permiteti apei sa patrunda in aparat sau in adaptorul de 220V.
Aparatul anti sobolani se porneste imediat ce a fost alimentat la priza de 220V. Fara alte setari complicate, fara consumabile sau substante toxice.

Se poate folosi in orice zona si in orice imobil: case rezientiale, apartamente, garsoniere, scoli si gradinite, baruri, cafenele, hale industriale, spitale, centre medicale, cabinete veterinare, restaurante, centre comerciale, alimentare, etc.
Nu produce fum, nu degaja mirosuri neplacute, nu foloseste substante toxice. Deasemenea, ultrasunetele nu pot fi auzite de oameni sau animelele de companie, deci poate fi folosit inclusiv noaptea, fara grija de a va deranja vecinii.
Aparatul anti soareci este foarte robust, carcasa este din metal, foarte atent finisat. De altfel, toate produsele Radarcan sunt de o calitate superioara, si sunt fabricate in UE. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: