Prima pagină > Articole > Aparat profesional cu ultrasunete impotriva soarecilor si altor daunatori

Aparat profesional cu ultrasunete impotriva soarecilor si altor daunatori

Noiembrie 13, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Aparatul are incorporate doua boxe speciale, ce pot emite ultrasunete. Acestea sunt sunete de inalta frecventa, peste 20.000 Hz, in afara gamei perceputa de urechea umana. 
Undele ultrasonice vor fi insa resimtite de animalele mici, rozatoare, soareci si sobolani. Presiunea audio emisa va afecta sistemul auditiv si cel nervos al rozatoarelor, provocandu-le discomfort, panica, teama, oblingandu-le in acelasi timp sa renunte la hrana si adapost si sa paraseasca zona acoperita de aparat, care este in suprafata de aproximativ 465 metri patrati.
Instalare: 
Aparatele de acest tip nu necesita setari complicate, iar Conrad Vario nu face exceptie. Imediat ce ati introdus aparatul in priza, acesta va incepe sa emita ultrasunete
Pe panoul din spate aveti pozitionata mufa pentru alimentarea cu curent electric, un buton pentru modificarea manuala a frecventei si un buton de test.
In mufa pt. alimentare introduceti doar adaptorul furnizat in pachetul original al produsului. Nu incercati sa deschideti aparatul, intrucat exista pericolul unui soc electric ce va poate afecta sanatatea. 
Potentiometrul pt. modificarea frecventei este de culoare neagra si se roteste la stanga pt. o gama de frecvente mai mica, si la dreapta pt. o gama mai ridicata. Aparatul acopera frecvente intre 20 si 60 kHz. Este indicata reglarea potentiometrului la intervale de timp regulate, pt. a preveni obisnuirea sau imunizarea daunatorilor la frecventele aparatului.
Butonul de TEST va simuleaza aproximativ modul in care sunt emise ultrasunetele, pe toata gama intre 20 si 60 kHz.
  

Aparatul este destinat uzului interior. Intrucat nu foloseste substante toxice, este complet silentios si nu produce fum, poate fi folosit practic oriunde. In sere, in sali de mese, in biblioteci, in sali de conferinta, in apartamente, case de vacanta. 
Are incorporat un sistem de siguranta pentru a preveni scurtcircuitul. Designul compact, elegant si futurist in acelasi timp, precum si culorile neutre il recomanda chiar si pentru cei mai pretentiosi clienti, care nu vor sa atraga atentia, dar vor sa aiba un mediu lipsit de rozatoare si gandaci.
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. 
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: