Prima pagină > Articole > Soarecii si solutii pentru alungare soareci

Soarecii si solutii pentru alungare soareci

Unii dintre musafirii nepoftiti de acasa sunt soarecii. Nimeni nu vrea sa-i aiba prin preajma si de aceea se cauta solutii pentru alungare soareci.
Soarecii pot sa se aventureze in orice parte a proprietatii tale. Ei se folosesc de orificiile mici din caile de acces, din podea sau guri de aerisire pentru a patrunde in casa. Ei pot adopta si alte comportamente pentru a intra in casa, fiind foarte curiosi din fire. Dat fiind ca soarecii pot patrunde usor in locuinte, nu este o sarcina prea usoara sa-i tinem la distanta.

Soarecii patrund in locuinte si distrug tesaturile, mobilierul si produsele din piele. In principal, ei cauta mancare, cerealele fiind preferatele lor, dar nimic nu ii retine sa roada tot ce le sta in cale. Ba mai mult, ei pot patrunde in bucatarie si lasa gunoi, excremente si alte mizerii pe langa alimente si pot raspandi, astfel, o serie de boli grave.
Din moment ce soarecilor le place sa se stabileasca in locurile din casa unde isi duc diverse varietati de hrana, ei incearca sa-si procure aceasta hrana din interiorul casei. Ei se simt in siguranta in interiorul casei si sunt protejati de alti pradatori cum ar fi animale de companie, bufnite, vulturi, ulii si alte animale care-i vaneaza.
 
In plus, ei sunt protejati de caldura excesiva sau de frigul de afara. Ei cutreiera prin toata casa in cautarea de produse alimentare.
Asadar, pentru alungare soareci trebuie sa duci o lupta apriga. Desi solutiile antisoareci sunt numeroase, uneori modul gresit de aplicare a lor duce la insuccese in eliminarea rozatoarelor. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: