Prima pagină > Articole > Prevenirea soarecilor cu aparate cu ultrasunete si unde electromagnetice

Prevenirea soarecilor cu aparate cu ultrasunete si unde electromagnetice

octombrie 29, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Rozatoarele au devenit scabroase, din pricina faptului ca ne produc intr-o masura apreciabila daune incaperii si alimentelor. In acest caz, este necesar ca omul sa raspunda acestor provocari. Exista o multime de tehnici prin care suntem capabili sa triumfam asupra situatiilor dificile create rozatoare. Daca Dumneavoastra nu veti tine sub control incursiunea acestor rozatoare, ele vor construi cuiburi si locul Dvs. va fi un ambient ideal pentru reproducere.
Care sunt procesele specifice, pe care vei putea pune in aplicare de fiecare data cand te confrunti cu aceste  varietate de provocari?
Puteti afla urmatoarele moduri de control cu aparate prin care puteti sa va protejati de acesti daunatori.

Pentru prevenire puteti utiliza un aparat cu ultrasunete, care sa emita unde sonore de inalta frecventa si aceste unde sa afecteze capacitatea auditiva si senzoriala, in cazul in care vor patrunde in casa Dvs.
In cazul in care a aparut  problema cu rozatoarele, care s-au cuibarit in pereti, este importanta achizitionarea unui aparat cu unde electromagnetice,care trimite impulsuri prin cablajul existent in casa sau incinta prin schimbarea campului electromagnetic, ajutand la crearea unui mediu neprietenos in interiorul peretilor, podelelor si tavanelor, ceea ce indeparteaza daunatorii aflati in casa.

Acest fenomen agraveaza sistemul lor nervos alungand definitiv acesti daunatori din ascunzatori.

Acest sistem este inofensiv pentru persoane si animalele de companie fara sa ucida rozatoarele, dar are rolul de a le indeparta de casa.
Cea mai simpla metoda de indepartare a rozatoarelor o constituie utilizarea aparatelor cu unde electromagnetice si cu ultrasunete.
  
Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.
Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: