Prima pagină > Articole > Oferta speciala aparate pentru alungarea soarecilor 40 mp

Oferta speciala aparate pentru alungarea soarecilor 40 mp

Octombrie 24, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
In gospodariile noastre, in special in bucatarie, se pot cuibarii rozatoarele, in preajma surselor de caldura, cum ar fi in spatele frigiderului, pe sub mobilier sau in zonele unde depozitati alimente.
Pentru a indeparta rozatoarele din interiorul casei, este necesar sa adoptati o modalitate sau alta de alungare. Aparatele cu ultrasunete functioneaza cu succes, afectand sistemul nervos si aparatul auditiv al soarecilor, sobolanilor, fara a deranja oamenii sau animalele de companie mari. Poate afecta animalele de companie tip rozatoare. In acest mod, veti beneficia de un mediu placut, reducand si posibilitatea de aparitie a gandacilor de bucatarie.

Va recomandam o oferta lansata recent: 2 aparate pentru soareci cu ultrasunete 6 RC de la firma Radarcan. Astfel, veti acoperi o suprafata de 40 mp. Pretul acestor 2 aparate pentru soareci ajunge la suma de 109.84 Ron cu TVA.
Cele doua aparate se introduc in priza, lasand sa actioneze in continuu. Un aparat pentru soareci ocupa un loc foarte redus si are dimensiunea de 6’4 x 7 x 4’2 cm. Dupa introducerea in priza, modul de functionare este indicat de clipirea unui Led de culoare rosie pozitionat pe partea frontala a aparatelor, langa boxa aparatului. Este important sa amplasati aceste aparate pentru soareci in prize, fara sa aveti alte impedimente in fata lor, pentru a nu reduce semnificativ propagarea undelor ultrasonice.
 
Puteti amplasa aceste aparate pentru soareci si in zone publice, cum ar fi, in camere de hoteluri, restaurante, baruri, scoli, deoarece sunt silentioase si nu perturba linistea.
Durata de folosire a acestor aparate pentru soareci este nelimitata. In ceea ce priveste consumul lor, acesta este nesemnificativ, doar 5 w.
 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: