Prima pagină > Articole > Aparat soareci ultrasunete industrial pentru o suprafata de 500 mp

Aparat soareci ultrasunete industrial pentru o suprafata de 500 mp

Octombrie 23, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Acest aparat soareci ultrasunete ofera protectie contra rozatoarelor, cum ar fi sobolani, soareci, contra liliecilor si gandacilor de bucatarie. Este echipat cu dublu emitator de ultrasunete pentru acoperirea unu spatiu mare de 500 mp in interior. Aparatul este destinat si pentru utilizare exterioara, actionand pe o suprafata deschisa de 100 mp. Acesti daunatori nu pot indura aceste valuri de ultrasunete ce se emit intermitent si dupa 2-3 saptamani vor parasi zona acoperita de aparat.
Unghiul de propagare al acestor emitatoare de ultrasunete este de 140 grade. Alimentarea se face la 230V. In ceea ce priveste consumul acestui aparat, acesta este foarte mic, fiind de numai 8W pe ora.
Acest aparat soareci ultrasunete industrial este indicat sa-l utilizati pentru spatii industriale, hambare, depozite, ferme s.a.m.d. Nu este necesar sa combinati acest aparat soareci ultrasunete cu alte metode clasice, cum ar fi otravurile traditionale.
Este important sa nu se aseze acest aparat soareci ultrasunete pe suprafete plastice, pentru ca aceste materiale sunt absorbante si pot diminua efectele ultrasunetelor. Metoda corecta este de a pozitiona aparatul pe un perete de ciment, caramida, deoarece aceste materiale permit o reflectie mai mare a ultrasunetelor si vor creste campul de actiune al acestui aparat.  

Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand aceste rozatoaredaunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: