Prima pagină > Articole > Minirepeller RX-03 solutia ideala pentru o incapere mica de 50 mp

Minirepeller RX-03 solutia ideala pentru o incapere mica de 50 mp

Octombrie 18, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Alegerea Minirepeller-lui Rx-03 aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete este solutia ideala pentru o incapere mica de 50 mp. In acest mod puteti preveni si combate rozatoarele. Cele doua functii ale acestui  aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete va ajuta sa indepartati rozatoarele atat din pereti, podele cat si din incapere.
Ultrasunetele precum si undele electromagnetice emise de aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete la presiunea sonora de 110 dB sunt nesesizate de urechea umana, insa perfect receptionate de soareci si sobolani, iritindu-le auzul si sistemul lor nervos.
Este recomandat ca acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete sa fie folosit in special in spatii inchise, oriunde exista posibilitatea de alimentare cu curent electric (230V), sa fie ferit de umezeala si de radiatii mari de caldura. Este un aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete cu un consum economic, doar 4W. Folosirea mai multor aparate simultan mareste fundamental eficienta, deoarece ultrasunetele se lovesc de ziduri si se transmit inapoi. In schimb, undele electromagnetice strabat toata instalatia electrica din peretii casei.
Eficienta maxima a acestui aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete se remarca dupa 10 -15 zile de functionare continua, dupa care se lasa sa functioneze acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete preventiv pentru a evita patrunderea rozatoarelor in incapere.
 
Unghiul de propagare al ultrasunetelor este de 90º. Acest aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete este calibrat la o frecventa fixa  de 25 000 Hz.
Utilizarea acestui aparat cu unde electromagnetice si ultrasunete este nelimitata, nu polueaza mediul inconjurator si va ajuta in permanent sa tina departe rozatoarele de casa Dvs., fara sa folositi otravuri, metodele clasice.  
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Anunțuri
Categorii:Articole
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: