Prima pagină > Articole > Aparat pentru protectia masinilor

Aparat pentru protectia masinilor

Octombrie 15, 2012 Lasă un comentariu Go to comments
Orasul este plin de sobolani care distrug cauciucurile sau cablurile de sub capota masinilor. Mecanicii auto, dar si societatiile de asigurare confirma ca o data la doua saptamani apar clienti cu astfel de prejudicii cauzate de rozatoare. Problemele astea pot fi sesizate in momentul cand masina Dvs. nu porneste, iar o cauza posibila ar fi influenta rozatoarelor si nu a unei defectiuni tehnice sau a bateriei auto. Acest lucru il veti putea observa la cablurile electrice roase, ridicand capota masinii.
 
Rozatoarele pot reactiona astfel daca le este foame sau in cazul in care vor sa se ascunda de frig. De astfel de probleme pot fi si cainii de vina, atacand cablurile masinilor cand sunt in calduri. Medicii veterinari dau vina pe iarna in primul rand, insa si pe  comportamentul agresiv in perioada de monta. Putem interveni la astfel de probleme si sa va recomandam montarea unui aparat protectie auto pentru a tine rozatoarele departe de masina Dvs.
 
Este de recomandat, inainte de a monta un aparat protectie auto de catre un service autorizat, sa spalati motorul, pentru ca rozatoarele si jderii au obiceiul de a-si marca teritoriul.
Un aparat protectie auto este calibrat intre gama de frecventa 24-32 kHz.
Pe de alta parte, cel mai mare pericol il reprezinta rozatoarele care chiar va pot roade cauciucurile si riscati sa ramaneti cu masina pe butuci. Distrug tot ce prind, in special cablurile pe care exista urme de antigel. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online dedicat exclusiv comercializarii produselor impotriva daunatorilor casei si familiei Dvs. Distrugand rozatoarele daunatoare (sobolani si soareci) contribuim la prevenirea multor imbolnaviri ale oamenilor si animalelor domestice, la inlaturarea unor mari pagube economice, precum si la mentinerea starii de igiena a localitatilor.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: