Prima pagină > Articole > Capcana mecanica pentru capturarea soarecilor

Capcana mecanica pentru capturarea soarecilor

octombrie 10, 2012 Lasă un comentariu Go to comments

Capcana mecanica pentru soareci T-rex este o capcana cu arc, care este usor de utilizat si asigura prinderea soarecilor in momentul capturarii. Aceasta capcana mecanica este mult mai sigura decat capcanele standard. Capcana mecanica are dinti patentati, care dupa capturarea ferma a soarecilor, blocheaza automat soarecii, care pot intra din partea laterala sau centrala a capcanei mecanice.
 
Profesioniștii pot folosi acum o alternativa mai sigura pentru capturea sigura a soarecilor. Capcana mecanica se fixeaza cu o singura mana printr-o miscare usoara. Are sistem de siguranta care previne inchiderea accidentala. Capcana mecanica are sensibilitate la declansare si viteza, iar capacitatea de reacție a capcanei mecanice asigură o captare de succes si  uciderea soarecilor in conditii sigure. Recipientul pentru momeala in centrul pedalei de declansare faciliteaza adaugarea de noi momeli si este detasabil. 
 
Mini T-Rex, soarecele capcana, poate fi usor amplasat pe jos, in conditii de siguranta, pe teren sau in statii de intoxicare. Se apasa capcana mecanica si se deschide ca o pedala in conditii de siguranta, fara sa va raniti. Se scot foarte usor cadavrele din capcana mecanica fara a fi nevoie sa fie atinse.
Dimensiunile acestei capcane mecanica: 109 x 47 x 60 mm 
Ca momeala se foloseste gelul atractant Provoke, amplasand 1-2 grame de gel pentru soareci in recipientul acestei capcane mecanice. Acest gel nu este o otrava si ii atrage in locurile unde este aplicata. Nu-si pierde proprietatile atractante la temperaturi de pana la -5 grade Celsius. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

 

 

 

Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: