Prima pagină > Articole > Eficenta unui aparat cu ultrasunete

Eficenta unui aparat cu ultrasunete

Septembrie 12, 2012 Lasă un comentariu Go to comments

S-a inradacinat foarte mult in genele omenirii inventarea unui mod de a realiza o sarcina utila cheltuind un minim de efort fizic. Telecomanda televizorului, cuptorul cu microunde, uscatoatele automate de haine reprezinta simbolul acestui demers, pentru a a conserva energia noastra mentala si fizica.

Cand vine vorba de controlul daunatorilor, metodele de indepartare nu s-au schimbat prea mult fata de vremurile medievale. Daca te confrunti cu invazia gandacilor de bucatarie, tantarilor, rozatoarelor, etc. ai de ales intre doua metode de distrugere: otrava sau capcana. Referitor la aceste produse letale, tu trebuie sa iei decizia cum sa le folosesti, unde sa le plasezi si in ce mod sa le gestionezi pentru ca acest proces sa nu-ti daunaze sanatatii tale si a celor din jurul tau.
Nu e de mirare ca aceste aparate cu ultrasunete castiga atentia instataneu daca casa este afectata de anumiti daunatori.
Teoria din spatele acestor inventii este faptul ca rozatoarele si insectele pot auzi ultrasunetele, care sunt peste intervalul simturilor umane.
Prin emiterea de ultrasunete puternice de catre aparate cu ultrasunete, se presupune că aceste creaturi vor fi respinse, innebunite sau cel puțin aduse intr-o stare de disconfort.
Autoevaluarea si testarea unui aparat cu ultrasunete este cel mai inteligent lucru pe care il puteti face pentru a obtine rezultate optime.
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: