Prima pagină > Articole > Protectie cu spray contra viespilor

Protectie cu spray contra viespilor

Acul viespilor este foarte fin si subtire, reusind sa intepe de mai multe ori daca se simt in pericol. Acul poarta venin astfel intepatura este dureroasa, iar umflatura rezultata va dura aproximativ 24 de ore.
Daca gasesti un cuib de viespi, este periculos sa folosesti un insecticid fara sa ai echipamente de protectie.
Va recomandam spray viespi, care va asigura protectie timp de 6 ore impotriva atacurilor de viespi. Acest spray viespi poate fi utilizat de persoane alergice la veninul de viespe, deoarece este testat dermatologic.

Acest spray viespi confera protectie si dupa transpiratie. Pentru a evita intepaturile  viespilor se va aplica in  zonele neprotejate sau pe tot corpul.
Se poate utiliza acest spray viespi in interior sau in exterior inainte de iesire. In cazul in care doriti sa va protejati de viespi facand sport solicitant in natura si transpirati mult va recomandam sa utilizati acest spray viespi din 3 in 3 ore .   
Se poate pulveriza acest spray viespi si pe imbracaminte pentru a pastra viespile la distanta. Pentru a nu pata hainele este recomandabil sa faceti mai intai un test.
Pulverizati lichidul uniform pe piele si frictionati usor, mai alea in zonele acoperite de  materiale subtiri, deoarece intepatura viespilor poate trece prin haine.  

Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

 

 

 

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: