Prima pagină > Articole > Alunga cainii cu SC4

Alunga cainii cu SC4

Avand in vedere proliferarea tot mai mare a cainilor si pisicilor in zonele rezidentiale, proprietati industriale, case, gradini, este necesara o solutie de indepartare a animalelor, pentru a evita problemele si pagubele pe care le provoca.
Modelul SC4 este un aparat pentru caini care este dotat cu 2 emitatoare de ultrasunete, care afecteaza direct sistemul nervos si auditiv al cainilor, pisicilor alungand animalele din raza de actiune a emitatoarelor. Este o metoda igienica de a mentine animalele nedorite departe de casa dumneavoastra.

Unul dintre cele mai dezvoltate simturi ar fi simtul lor auditiv, care le permite sa receptioneze game de frecvente mai inalte, decat oamenii. Modelul SC4 este un aparat pentru caini, care este calibrat la frecventa, unde sensibilitatea cainilor este foarte mare. Acest lucru nu dauneaza animalelor si nivelurile utilizate au fost aprobate de catre Societatea de Protectie a Animalelor.
Atunci cand aparatul este in operare, oamenii nu pot percepe aceste ultrasunete si  acest aparat pentru caini este foarte silentios. Cainii vor asocia aceste ultrasunete emise de aparat pentru caini cu un comportament incorect.
In acest mod, veti evita problemele si pagubele cauzate de animale.
 
Acest aparat pentru caini se instaleaza la 30 cm inaltime de sol. Trebuie sa va asigurati, ca intre aparat pentru caini si zona lui de actiune sa nu intervina alte obstacole, cum ar fi peretii, garduri, mobilieri, sticle, care ar putea submina eficacitatea ultrasunetelor.
Zona de acoperire a acestui aparat pentru caini este de 10 m. Alimentarea acestui aparat pentru caini este  230 V, avand consum de 8W. Se poate utiliza acest aparat pentru caini in  interior/exterior. Pretul aparatului ajunge la 243,04 RON cu TVA. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

 

 

 

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: