Prima pagină > Articole > Distrugator de insecte pentru camera

Distrugator de insecte pentru camera

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul LED-urilor puternice ce emit lumina ultravioleta (UV). LED-urile sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele. 
Aparatul anti insecte prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.
Doar introduceti aparatul in priza, iar LED-urile se vor aprinde, emitand lumina UV. Daca exista, recomandam alimentarea la o priza pozitionata la o inaltime de 1 – 1.5m inaltime de sol. Deasemenea, nu pozitionati aparatul direct in lumina Soarelui, intrucat afectati eficienta aparatului.

Aplicabilitate:
Este ideal de folosit in camerele din casa, dormitor, sufragerii, bucatarii, pentru a avea nopti linistite, fara a fi agresati de bazaitul mustelor sau sa va treziti dimineata plini de muscaturi de tantari. Ideal si pt. camera copiilor, intrucat nu produce lumina puternica, nu foloseste chimicale sau alte substante ce pot provoca alergii sau probleme de sanatate.
Designul aparatului anti tantari  este unul placut, cu linii simple, moderne. Materialul din care este confectionat grilajul de inalta tensiune este inoxidabil. 
Specificatii tehnice:
Suprafata acoperita: pana la 20mp
Sursa UV: LED x 3
Alimentare: 220-240V / 50Hz
Tensiunea gratarului: 1000 Volti
Greutate: 120 g
Consum: 4 Watti
Dimensiuni: 100x59x120 cm
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: