Prima pagină > Articole > Electromagnetism. In ce mod va juta aparatul nostru in retragerea furnicilor din casa

Electromagnetism. In ce mod va juta aparatul nostru in retragerea furnicilor din casa

Infestarea furniciilor:
 
Furniciile joaca rolul multiple ecologice, care sunt benefice omului, cum ar fi eliminarea infestarii si aerisirea solului. Furniciile controleaza biologic culturile de citrice din sudul Chinei.

Pe de alta parte, furniciile pot prezenta o problema adevarata, cand invadeaza cladirea sau pot provica pierderi financiare in activitatiile agricole.

Electromagnetism. In ce mod va juta aparatul nostru in retragerea furnicilor din casa.  

Furnicile sunt insecte sociale care traiesc in colonii (musuroaie) de pana la mai multe milioane de indivizi, avand o organizare a coloniilor foarte avansata pentru lumea animalelor.Unele specii de furnici sunt capabile sa foloseasca campul magnetic al Pamantului. Pamantul are camp magnetic produs de curenti eletrici din nucleul extern. Dispozitivul nostru se bazeaza pe tehnologia electromagnetica.
Ochii compuşi ai furnicii au celule specializate care detecteaza lumina polarizata de la Soare pentru a determina direcţia. Aceste detectari de polarizare sunt sensibile la ultravioletele din spectrul luminii.
 
Acest aparat  contra furnicilor se conecteaza la priza de 220V si veti amplasa intr-o zona infestata de furnici, pentru combaterea furnicilor. Odata introdus aparatul contra furnicilor in priza va vasria campul magnetic si undele emise de aparat anti furnici parcurg instalatie electrica existenta din casa, care va ajuta la dezorientarea furnicilor. Acest lucru le face sa paraseasca zona infestata si sa se stabileasca in afara casei gasind un alt cuib.
Prin acest mod de combaterea furnicilor evitam distrugerea si descompunerea furnicilor, tinand cont ca este o alegere atat mai convenabila, cat si igienica.
 
Aparatul contra furnicilor SC-8H se recomanda sa fie utilizat intr-o camera, care este cea mai afectata de furnici (de obicei cea mai invadata este bucataria, camara etc)
Cele mai bune rezultate se obtin in decurs de 1 pana la 3 saptamani, deoarece furniciile initial sunt rezistente si in timp socate, dezorientate si vor parasi zona acoperita de aparat anti furnici, care este aproximativ 200 mp. Pentru a controla buna functionare a aparatului impotriva furnicilor, pe panoul frontal este situat un LED de culoare rosie, ce va functiona intermitent, indicand faptul ca aparatul anti furnici functioneaza in parametri normali.
Consumul aparatului impotriva furnicilor este foarte redus, doar 5W.
Dimensiunea aparatului impotriva furnicilor sunt de 5.8 x 6.8 x 10.2 cm.
Nu mai este necesar sa folositi sprayuri si substante toxice, care sa dauneze sanatatii Dvs. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: