Prima pagină > Articole > COMPONENTE ACTIVE

COMPONENTE ACTIVE

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Emitator manual compact pe 4 canale cu frecventa de emisie de 433 MHz. Compatibil cu sistemul de comutare radio si emitatorul manual cu numarul de comanda 19 12 40. Taste cu suprafata de contact clar delimitata si indicator control pe baza de led albastru. Executie cu etrier de fixare din metal cromat.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

433 MHz, SHT-7, modul, 12 V/DC.

Emitator manual potrivit pentru modulul receptor 3 canale . Emitatorul manual este conceput, in conditii optime, pentru raze extreme de mari de actiune de pana la 1000 de metri in camp deschis. Factorii ce influenteaza raza de actiune sunt campuri magnetice de interferenta (de exemplu alti emitatori, linii de inalta tensiune), constructiile de orice tip, dispozitive ce genereaza raze de interferenta (de exemplu computere, masini electrice, dispozitive ce functioneaza la curent mare etc.). Cu acest dispozitiv puteti controla de la distanta 3 functii diferite. Sunt posibile si sarcini multiple, adica cu o singura comanda puteti controla mai multe receptoare. Cu jutorul unui comutator de codificare puteti seta 6561 optiuni de codare. Autorizare de functionare in UE si Elvetia. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  Emitator: 12 V; receptor: 12 pana la 15 V/DC, raza de actiune (maxim) 50 m

Modul compact de receptie integrat in carcasa si 2 contacte de comutare releu ce suporta sarcini foarte mari. Poate inregistra maxim 50 de coduri emitator. Nenumarate optiuni de programare pentru functia comutare/temporizare (1 s – 1 h).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cu acest detector pot fi localizate aparatele de ascultare/interceptare active in incapere, calculator sau post telefonic. Astfel aveti posibilitatea de a identifica emitatoare de interceptare ascunse (microfoane de ascultare, mini spioni). Un LED serveste ca indicator pentru receptie (cu cat este mai apropiat emitatorul, cu atat mai repede clipeste acest LED).

Pentru functionare este necesara o baterie bloc 9 V.

Domeniul de frecventa de la 100 kHz la 2,2 GHz

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anunțuri
Categorii:Articole
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: