Prima pagină > Articole > Combaterea insectelor pe o suprafata de 150 mp

Combaterea insectelor pe o suprafata de 150 mp

Aparatul atrage insectele zburatoare, precum muste, tantari, molii, etc., cu ajutorul neoanelor ce emit lumina ultravioleta (UV). Neoanele sunt inconjurate de un grilaj metalic aflat sub tensiune, care electrocuteaza insectele. 
Aparatul prezinta siguranta pentru scurtcircuit. Deasemenea, la grilajul electric nu se poate ajunge de catre om, copil sau alte animale de companie, intrucat acesta se afla in interiorul unei carcase metalice, de siguranta, ce nu este sub tensiune electrica.
Acest aparat antitantari nu este poluant, nu degaja substante chimice sau mirosuri si este inofensiv pentru oameni si animalele de casa.

Acest aparat antitantari  IK30 poate fi fixat de carligul aflat in partea superioara a acestuia, la o distanta de min. 1 – 1,5 m de o alta sursa de lumina.  Arie de actiune a acestui aparat antitantari este de 150 m². 
Aparatul antiinsecte IK30 este destinat atat uzului interior, cat si exterior. Totusi, nu permiteti contactul produsului cu apa, altfel riscati distrugerea aparatului. Poate fi folosit cu succes in gradina, pe terase, in restaurante si baruri, cluburi, pe balcon, in spatii de lucru, magazine, carmangerii, macelarii, oriunde e nevoie de protectie impotriva insectelor si nu se doreste utilizarea insecticidelor. 
Daca se utilizeaza aparatul antitantari in exterior – acest trebuie protejat in cazul ploilor.Puterea instalata a distrugatorului antitantari este de 30W (doua lampi UV de 15 W fiecare). Aparatul antitantari este echipat cu plasa de protectie pentru accidente.
Este important sa feriti distrugatorul antitantari de umezeala si de radiatii mari de caldura.
Distrugatorul antitantari are unghiul de propagare: 360º.
Aparatul antitantari are o durata medie de viata de 5 ani.
Pretul aparatului antitantari este 189.89 Ron.

Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: