Prima pagină > Articole > Alegeti cea mai buna metoda pentru prevenirea alergiilor

Alegeti cea mai buna metoda pentru prevenirea alergiilor

Acarienii provoaca alergii, datorita faptului ca excrementele lor contin proteine, la care multe persoane sunt alergice.
Ca rezultat, puteti avea oricare din simptome, de la alergii usoare, cum ar fi rinita, lacrimarea ochilor, stranutatul, pana  la simptome grave, care sa va puna viata in pericol de ex. astmul.
Fiecare acarian produce in jur de 20 de particule de fecale pe zi.
Aceste particule continua sa provoce simptome de alergie, chiar şi dupa moartea  acarianului. 
 Studiile actuale indica faptul ca nivelele critice de acarieni din praful dintr-o gospodarie care reprezinta un factor de risc pentru astm si rinite sunt intre 100 si 500 de acarieni per gram de praf.
Cum afecteaza ultrasunetele pe acarieni?
Frecvenţele specifice ale ultrasunetelor pe care le utilizeaza acest aparat antiacarieni perturba ciclul lor biologic, ceea ce reduce excretia  materilor fecale, din care proteinele sunt  responsabile pentru alergiile cauzate.

Va sugeram aparatul antiacarieni SC22 pentru alungarea lor.
Modul de functionare al aparatului antipraf antiacarieni este foarte simplu.
Undele de ultrasunete sunt complet inofensive pentru oameni şi animale de companie. In plus, ele nu pot fi auzite de noi, prin urmare, daca am pune aparatul antiacarieni in dormitor, ultrasunetele nu ne vor deranja in timp ce dormim.
Este foarte usor de utilizat acest aparat antiacarieni. Pur şi simplu conectaţi dispozitivul antiacarieni la reţeaua electrica şi aparatul antiacarieni va incepe sa lucreze. In cateva zile, veţi observa, ca simptomele alergiilor se vor reduce semnificativ in casa.
Este foarte important sa nu blocati partea din fata a aparatului antiacarieni, unde se emit undele de ultrasunete. Cu alte cuvinte, sa nu asezati aparatul antiacarieni in spatele mobilei,
Aparatul antiacarieni emite ultrasunete, ce perturba ciclul biologic al acarienilor si diminueaza inmultirea lor. Aparatul antiacarieni este silentios si va ajuta la prevenirea acestor paraziti in proprietatea dumneavostra.  Aparatul antiacarieni necesita conectare la reteaua electrica. Aria de actiune a aparatului antiacarieni este de 40 mp.
Pretul aparatului antiacarieni este de 140.12 Ron cu Tva
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu