Prima pagină > Articole > Riscurile la care ne expunem atunci cand nu ne protejam impotriva tanţarilor

Riscurile la care ne expunem atunci cand nu ne protejam impotriva tanţarilor

Tantarii se inmultesc in mlastini, lacuri sau in ape statatoare. Este ideal sa alegem locuri, pentru a petrece  timpul in aer liber, care sa beneficieze de o usoara briza, pentru ca tantarii nu pot zbura, cand bate vantul. Tantarii sunt atrasi de culori inchise si din cauza asta este indicat sa purtam haine deschise la culoare si sa nu folosim parfumuri cu un miros foarte intens. 
 
Inepaturile de tantari se manifesta prin inrosirea pielii si producerea unei umflaturi iritante. In anumite cazuri, se produc leziuni si infectii cauzate de infectarea prin scarpinare.
Copii sunt cei mai expusi pentru intepaturile tantarilor, deoacere au pielea subtire si vasele sanguine superficiale, usor de patruns. Copii nu pot suporta mancarimea si din cauza scarpinatului pot cauza rani mici.
Prin intepatura, unele specii de tantari ne pot transmite malaria, febra galbena si alte boli. 
 
La persoanele foarte sensibile, reactia depaseste mancarimea normala, mai ales daca sunt mai multe intepaturi si ranile cauzate se umfla si se generalizeaza starea de rau (urticarie, scaderea tensiunii sanguine, simptome gastrointestinale, hipertermie si soc anafilactic).
Inainte de a iesi pe terasa este bine sa luam masuri, de a ne proteja de tantari, care ar putea fi periculos. Folosind metoda de anihilare, avem siguranta de a scapa de tantari.

Isokat Aktiv este un distrugator profesional antiinsecte ofera o putere masiva de distrugere a tuturor insectelor zburatoare, acoperind o suprafata de 120 mp.
Aparatul antiinsecte este dotat cu doua lampi ultraviolete incluse, cu durata de viata de 8000 ore.
Acest aparat antiinsecte este potrivit pentru orice spatiu interior sa exterior, protejat de ploaie. Aceasta metoda de protectie antiinsecte este ideala pentru terase, gradini, restaurante in aer liber, balcoane,ferme, industrie, servicii de sanatate, sali de expozitie, bucatarii etc. 
 
Ultravioletele atrag toate tipurile de insecte zburatoare, cum ar fi muste, musculite, tantari, alte insecte zburatoare, inclusiv si puricii, fiind distruse prin electrocutare rapid, fara durere, in momentul cand insectele ating electrolizii sub tensiune. Insectele moarte nu sunt imprastiate in aer sau la sol. 
Aparatul antiinsecte actioneaza fara toxine si substante chimice, fara pericole pentru oameni si animale, fara poluarea aerului, solului sau a panzelor de apa freatice, fara zgomot si fara mirosuri neplacute.
 
Este recomandat sa nu utilizam aparatul antiinsecte intr-o priza amplasat in apropierea altor surse de lumina.
 
Eficacitatea aparatului antiinsecte este dovedita impotriva oricaror insecte, chiar si a celor mari. 
 
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: