Prima pagină > Articole > Solutii repelente pentru tantari

Solutii repelente pentru tantari

Tantarii sunt cele mai neplacute creaturi, reusind sa streeze pe toata lumea cu intepaturile lor. Unii oameni sunt pur si simplu atragatori pentru tantari. Exista 300 de compusi emanati de corpul uman, unii avand capacitatea de a respinge tantarii, altii atragandu-i, in functie de mirosul si  secretiile fiecarei persoane in parte.  Din pacate nu putem schimba felul in care ne-am nascut si va trebui sa apelamla alte mijloace contra tantarilor.
Cea mai eficenta solutie contra tantarilor este dispozitivul cu ultraviolete, care electrocuteaza insectele
Contra tantarilor din camera, in cazul in care nu aveti plase la geamuri, puteti folosi cu incredere aparatul Isokat mini, care acopera suprafata de 20 mp.
Acest dispozitv contra tantarilor este un distugator compact de insecte cu minitub fluorescent-UV si are pretul de vanzare 61.98 Ron cu Tva.

Aparatul contra tantarilor se alimenteaza direct in priza 230V/50Hz. Acest aparat contra tantarilor are dimensiuni reduse si un consum insesizabil de 1W.
Nu se recomanda amplasarea aparatului contra tantarilor sa fie aproape de o alta sursa de lumina, se recomanda o distanta min. 2-3 m. Efectul este sesizabil din prima zi de functionare a aparatului contra tantarilor.
Pentru efect maxim al aparatului contra tantarilor se recomanda lumina stinsa pentru atragerea insectelor de tubul fluorescent UV al aparatului contra tantarilor.
Aparatul contra tantarilor functioneaza pe baza de inalta tensiune. Aparatul Isokat contra tantarilor se introduce in priza si indeparteaza insectele zburatoare.

Tantarii sunt atrasi de lumina ultravioleta. Cand se indreapta spre sursa de lumina, tantarii ating electrolizii sub tensiune si sunt omorate rapid si igienic. Aceasta tensiune nu prezinta pericol pentru om.

Acest aparat contra tantarilor este ideal pentru eliminarea mustelor si a tantarilor din camera dumneavoastra.

Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.

Anunțuri
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: