Prima pagină > Articole > Solutie plosnite

Solutie plosnite

Asternuturile pot fi un adevarat paradis pentru plosnite de pat, ce se aduna in jurul resturilor uscate de sange, saliva, sudoare si, practic toate fluidele corporale la care va puteti gandi.
Are lugimea de 4-8 mm, culoare rosu pana la maro inchis, picioarele si antenele sunt galbui. O femela depune zilnic intre 1-12 oua, din care pana la 2 saptamani iese puiul, care are nevoie sa naparleasca de cateva ori, inainte de a se inmulti.
Plosnita se hraneste in timpul noptii cu sangele uman si animal. In anotimpul, cand temperaturile sunt ridicate, suge sange la fiecare doua zile, iar cand temperaturile scad, o data pe saptamana. Acest proces de suctiune dureaza intre 5 si 10 minute.

Plosnita palpeaza locul adecvat cu ajutorul organului aflat in capatul ventuzei. Este foarte rezistenta si reuseste sa supravietuiasca si jumatate de an fara a se hrani.
Locurile  de suctiune preferate sunt gleznele, gatul si zona incheiaturii.
Intepaturile sunt observate dimineata.
Persoanele sensibile pot avea o senzatie intensa de mancarime in tuma intepaturilor. Aceste simptome sunt cauzate de o secretie anti-coagulanta, pe care plosnita o injecteaza, cand inteapa, pentru impiedicarea coagularii sangelui.
 Prin scarpinat intepatura se poate infecta si plosnita oate transmite atat hepatita B, cat si alti virusi, cum ar i hepatita C si HIV. In general se stabileste intr-un anumit loc, atata timp cat are toate conditiile necesare pentru alimentatie regulata.

Este foarte greu de indepartat si cea mai buna solutie este utilizarea unui insecticid plosnite. Cel mal eficent insecticid plosnite este solutia Sanitox.
Pentru prevenire se poate muta patul din apropierea peretilor. Plosnitele sunt insecte nocturne, in timpul zile evita lumina si se ascunde in locuri intunecate si uscate, cum ar fi diferite crapaturi dintre pereti, intre carti, in pat, candelambre etc. Combaterea directa se poate face cu ajutorul unui insecticid plosnite Sanitox 21CE.
Va oferim la Sanitox cantitatea de 50 ml la pret de 15.52 Ron cu TVA si de 1 litru la 71.90 Ron cu TVA, care are ca substanta activa D.D.V.P. 19,50%,Tetramethrin 1,5%. Continutul de 50 ml acestui insecticid plosnite  Sanitox se va dilua intr-un litru de apa si se va aplica prin pulverizare.

Acest insecticid plosnite are spectru larg de actiune care prezinta urmatoarele caracteristici: spatiile tratate nu prezinta riscuri pentru oameni si animale, este eficient si asupra insectelor care au capatat rezinstenta la un alt insecticid plosnite.
Utilizarea acestui insecticid plosnite Sanitox este fara restrictii in spatii alimentare, hoteluri, birouri, mijloace de transport  marfa si calatori, fabrici si depozite de alimente.
Se poate utiliza cantitatea de 50 ml Sanitox a acestui insecticid plosnite, daca infestarea nu este majora, ca tratament initial combinat intr-un litru de apa.
Santitox 21CE este un insecticid plosnite si acopera suprafata de 20 mp. Daca infestarea persista, este necesara repetarea dezinsectiei.
Ledurieconomice.ro este un magazin online care respecta legea si bunele practici in comertul electronic, este un magazin de incredere si a demonstrat utilizatorilor ca e usor sa cumpere online.
Reclame
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: